ZOEKEN THEMA'S DIT
PROJECT
OVERIJSE
HISTORISCH
PARTNERS LINKS  
Auteursrechtenverklaring
 
De gemeente Overijse, de deelnemende verenigingen en instellingen hebben ernaar gestreefd de wettelijke bepalingen in verband met de auteursrechten en de intellectuele eigendom van de beelden en ander archiefmateriaal te respecteren.
De beelden werden opgenomen in de databank met toestemming van de eigenaars van de beelden.

De auteursrechten van oude foto's, prentkaarten, documenten, enzovoort zijn niet altijd makkelijk te achterhalen. Indien u meent dat via de beeldbank ongewild het auteursrecht van een fotograaf of zijn/haar erfgenamen zou zijn geschonden of indien het portretrecht niet werd gerespecteerd, neem dan gerust contact op met de gemeente Overijse. De situatie kan dan worden rechtgezet. Ook als je wenst dat een foto of beeld om een gegronde reden verwijderd wordt uit de beeldbank, kan dit op eenvoudig verzoek.

De afbeeldingen op de erfgoedwebsite Overijse kunnen in beperkte resolutie voor eigen gebruik worden geprint of gedownload. Voor elk ander gebruik moet toestemming verkregen worden van de eigenaar die het origineel in bezit heeft en zal de herkomst moeten worden vermeld. Gelieve hiervoor contact op te nemen met de dienst Cultuur en Welzijn. Wij bezorgen uw verzoek aan de betrokken eigenaar.

 
Gedetailleerd zoeken      
  Foto's 119  
  Filmpjes 0  
  Posters 1  
  Tijdschriften 0  
  Teksten en documenten 4  
  Reeksen in verhaalvorm 1  
Login      
 
U hebt enkel een login nodig indien
u actief wenst mee te werken.
  Login
  Paswoord
 
 
 
Nog geen login? Klik hier!
© 2009 Gemeente Overijse | LBG-X Imagine-IT.be | Auteursrechtenverklaring