ZOEKEN THEMA'S DIT
PROJECT
OVERIJSE
HISTORISCH
PARTNERS LINKS  

THEMA IN DE KIJKER - De Groote Oorlog in Overijse  
no foto found  
Overijse wil op een waardige manier eer betuigen aan zijn gesneuvelde soldaten. Daarom werden de zes muziekmaatschappijen gevraagd om op de eerste zondag van de maanden april, mei, juni, september, oktober en november de Last Post te blazen aan het monumenten van de gesneuvelden op het Justus Lipsiusplein.

Op zondag 11 november 2014 vond de jaarlijkse bloemenhulde plaa... Lees meer...
 
NIEUWS - Cultuur in je buurt Maleizen

In 2015 strijkt ‘cultuur in je buurt’ opnieuw neer in Maleizen. Een werkgroep met inwoners en verenigingen betrokken bij de Dorpsraad zijn dit najaar al gestart met de voorbereidingen. Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste inwoners die graag op een of andere manier willen meewerken. Het opzet is eenvoudig: cultuur in je buurt speelt in op bestaande gemeenschapsvormende initiatieven in Maleizen, zoals Maleizen Toost!, Maleizen Feest! of Maleizen Rommelt!, … Daarnaast is er voldoende ruimte om nieuwe initiatieven te ontplooien.

Cultuur in je buurt wordt voortgestuwd door de creatieve inzet van vrijwilligers en verenigingen (hierbij geholpen door cultuurmedewerkers) en wordt financieel en logistiek gesteund door de gemeente.

Beelden zeggen meer dan woorden. Hieronder vind je enkele impressies van cultuur in je buurt Maleizen in 2009.

Wil je graag meewerken? Een handje toesteken bij activiteiten? Wil je graag creatief aan de slag? Interesse? Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met de Cultuurdienst op het nummer 02 687 59 59 of via ilya.deroey@overijse.be.Welkom op de erfgoedwebsite Overijse. Deze website verzamelt beelden en teksten over de gemeente, haar inwoners, verenigingen, gebouwen, verhalen en tradities.

Zij vormt als het ware het geheugen van Overijse.

Doorzoek de collectie, voeg zelf foto’s toe of blijf op de hoogte van de erfgoedactiviteiten.

CONTACT       
Zoeken      
  Trefwoord
Foto's Filmpjes
Posters Teksten
 


Login      
 
U hebt enkel een login nodig indien
u actief wenst mee te werken.
  Login
  Paswoord
 
 
 
Nog geen login? Klik hier!
 
© 2009 Gemeente Overijse | LBG-X Imagine-IT.be | Auteursrechtenverklaring